NL | FR virtual fitness | wellness | fitness
Home Modules Club Planner Actueel Contact
  voor uw fitness een gevestigde waarde laatste nieuws contacteer ons
 
   
  Actueel
  Blijf op de hoogte van het laatste clubplanner nieuws


CrossFit Antwerp Throwdown

Iedereen die met sport bezig is of beoefend heeft ongetwijfeld van de naam CrossFit gehoord of deze zien passeren. Club Planner sponsort de 1ste editie van de CrossFit Antwerp Throwdown

 

Fitnessnetwerk

Club Planner sluit zich aan bij het fitnessnetwerk om mee te denken aan de toekomst in de fitnessbranche, het voorzien van opleidingen naar ledenbeheer en behoud van de leden. De aangesloten clubs krijgen de kans om Club Planner te ontdekken en hun activiteiten te versterken door gebruik van het softwarepakket naar de fitness- en wellnesswereld.

 

Technogym

Club Planner en Technogym slaan opnieuw de handen in elkaar en brengen het beste van 2 werelden samen. Via de koppeling van Club Planner worden onmiddellijk de klantgegevens + foto automatisch doorgestuurd en dit samen met de check-in's naar het nieuwe platform van Technogym, namelijk MyWellness. Dit resulteert naar geen dubbele input van gegevens waardoor de trainer onmiddellijk kan starten met de opmaak van zijn/haar trainingschema.

 

Clubplanner beschikbaar in de apps van Gym Apps

Clubplanner en Gym Apps zijn overeengekomen om beide systemen aan elkaar te koppelen. Hiermee bieden partijen aan clubs de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen club app in de appstores. Leden kunnen dan altijd en overal informatie uit Clubplanner zien, maar bijvoorbeeld ook lessen reserveren in Clubplanner. Door de mobiele hub aanpak van Gym Apps, waarbij veel van de leveranciers van een fitnessclub kunnen worden gekoppeld aan de app van de club, is het dus mogelijk dat clubs die werken met Clubplanner hier gebruik van maken, waardoor ook zij maar 1 app hoeven aan te bieden aan hun leden.

Bezoek de website: www.gym-apps.nl

 

Banksys

Club Planner ondersteund sinds 2013 de koppeling met Wordline e-payement services, beter bekend als Banksys. Het opvolgen van betalingen naar bancontact, visa, maestro werden nooit zo gemakkelijk gemaakt daar Club Planner alle gegevens rechtstreeks doorstuurt naar de betaalterminal. Na betaling worden alle gegevens van de terminal overmaakt en krijgt u een onmiddellijke bevestiging dat de betaling succesvol is, ongeacht welke betaalmethode de klant verkiest.

 

Nieuwe website online: februari 2012

Club Planner lanceert virtual fitness, een nieuw innoverend product voor mensen die met beweging en training bezig zijn. Met virtual fitness kan je trainingsschema's opstellen, bevat een database voor oefeningen, testen en opvolging.

Bezoek ons online : www.virtualfitness.be

 

 
 

   
© Clubplanner 2016 - een gevestigde waarde webdesign by ICTdesign